Ανακαλύψτε τα υποκειμενικά χρώματα και σχήματά σας

Όλοι μας έχουμε κάποια χρώματα που μας αρέσουν περισσότερο από τα άλλα και τα χρησιμοποιούμε στο χώρο μας, στα ενδυματά μας, στις αγορές μας.Όλοι μας λέμε ένα χρώμα ή σχήμα πρώτο, αν ερωτηθούμε, που μας εκφράζει περισσότερο από τα άλλα.
Αυτό είναι το υποκειμενικά χρώματαα ή σχήματά μας. Μπορεί να είναι και περισσότερα από ένα, με σειρά προτίμησή μας.
Μερικές φορές τα ανάλογα σχήματα ή χρώματα συνδέονται με συναισθήματά μας και άλλες δεν είναι καν ανεκτά στο μάτι μας, ούτε στην αισθητική μας κάποια χρώματα.
Προτείνω να ζωγραφίσετε  με βάση ένα θέμα, πού ίσως προτείνω εδώ και μόνο με χρώματα ή σχήματα, κάποιες ιδέες χωρίς να θέλετε να δημιουργήσετε κάτι ρεαλιστικό.
Απλά χαλαρώνοντας ανακατεύουμε χρώματα που φτιάχνουν κάποια σχήματα σε ένα χαρτί. Είναι πάρα πολύ χαλαρωτική αυτή η άσκηση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Το πιό σημαντικό όμως από όλα αυτά είναι η γαλήνη και η ευχαρίστηση που θα αιστανθείτε. Δοκιμάστε το και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξαναγίνετε παιδιά.


Παράκληση.
Επιτρέψτε μου να δω και εγώ αυτά τα έργα σας.Θα χαρώ πάρα πολύ. Μην τα κρίνετε ως ακατάλληλα, απλά βάλτε τα στη γκάλερι γράφοντας από κάτω το συναίσθημά σας όταν τα ζωγραφίσατε. Αυτό είναι το ποιό σπουδαίο.

Τα περιμένω με πολύ χαρά!