Χρώματα για τα μαλλιά σας

Χρώματα δεν θέλουμε να βάλουμε μόνο στους πίνακές μας ή στα σπίτια μας,χρώματα θέλουμε να βάλουμε και στον εαυτό μας ανάλογα με την εποχή ή τις διαθέσεις μας.Την άνοιξη θέλουμε να φοράμε ανοιχτόχρωμα ρούχα και χρωματιστά όπως ακριβώς και η μάνα φύση.Εκεί αλλάζουμε και το χρώμα των μαλλιών μας πάντα προς το πιό ανοιχτόχρωμο και πράγματι αλλάζει και η διάθεση μας.
Παρατηρούμε πως τα χρώματα που μας αρέσουν να βλέπουμε περισσότερο γύρω μας τα ιδια χρώματα βάζουμε και στα μαλλιά μας και το αντίθετο, τα χρώματα που βάζουμε στα μαλλιά μας βάζουμε και στα έπιπλά μας, στο χώρο μας,στο κήπο μας ακόμα και στα σεντόνια μας.
Ο κάθε άνθρωπος έχει μια χρωματική αρμονία μέσα του σαν επιλογή του.Αν για κάποιον λόγο αναζητάτε μια συμβουλή για το χρώμα που ταιριάζει στα μαλλιά σας σκεφτείτε αυτό.
Ποιό είναι το αγαπημένο σας χρώμα:
Ποιό χρώμα σας ηρεμεί:
Με ποιό χρώμα δουλεύετε με πιο πολύ όρεξη:
Τα χρώματα είναι μέσα μας ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε με την πρώτη.
Μην επειριάζεστε απ τις γνώμες των άλλων.Στη τελική εσείς θα βλέπετε τον εαυτό σας κάθε μέρα.
Αν σας αρέσει το φωτεινό κόκκινο είστε ένας εύθυμος τύπος με εκρηκτικό ταπεραμέντο και το χρώμα των μαλλιών σας είναι ένα άχρωμο καφετούλι.
Αλλάξτε το!
Στα καλά κομμωτήρια μπορούν να κάνουν αναμείξεις με διάφορα χρώματα απο αυτά που έχουν.Ζητήστε τους να το κάνουν.
Τα απαλά ξανθά που ίσως είχατε όταν γεννηθήκατε δείχνουν άνθρωπο ήσυχο και υπομονετικό.
Στη πορεία της ζωής ο χαρακτήρας αλλάζει, έτσι ίσως σε μια δυναμική γυναίκα να μην ταιριάζει ένα αχυρένιο κεφάλι όσο και να είναι της μόδας.
Σας εύχομαι καλη επιτυχία στις επιλογές σας.