Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί

Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο και χριστουγεννιάτικα στολίδια δεν γίνεται.
Αντί να χρησιμοποιήσετε πάλι τα παλιά σας στολίδια, μπάλλες, αγγελάκια, άγιους βασίληδες, αστεράκια, τι θα λέγατε να βάλετε καινούργια στολίδια στα δέντρα σας; Δεν θα τα αγοράσετε έτοιμα από τα εποχιακά μαγαζιά αλλά φέτος, ίσως να τα φτιάξετε μόνοι σας αφού θα ανακαλύψετε πόσο εύκολα μπορεί να είναι με τις κατάλληλες οδηγίες. Χρειάζεστε μόνο χαρτί και κόλλα και ένα ψαλιδάκι να κόψετε τα χαρτιά σε διάφορα σχήματα.

Ακόμα θα χρειαστείτε κέφι, αισιοδοξία, επιμονή και δημιουργική δύναμη.τι λέτε; πάμε να δημιουργήσουμε;

Αυτή η αστρόμπαλλα που γίνεται πανεύκολα και χρειάζεται μόνο χαρτί, που θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα και χαρτοπωλεία και κοστίζουν ελάχιστα θα σας βοηθήσει και να στολίσετε το δέντρο σας και να αιστανιείτε Χριστουγεννιάτικα.Οι οδηγίες στο βίντεο είναι πολυ ξεκάθαρες και δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου η κατασκευή. Δοκιμάστε! θα το χαρείτε και εσείς και τα παιδιά σας.

Άλλη μια εύκολη κατασκευή που σας αφήνει πολλά περιθώρεια για δημιουργική φαντασία. Μπορείτε να επιλέξετε χαρτιά περιτυλίγματος ή να χρησιμοποιήσετε όποια χαρτιά θέλετε ακόμα και χαρτιά από περιοδικά.
Το έχω δοκιμάσει με επιτυχία και πιστεύω ότι το ίδιο θα είναι και γιά εσάς.

Μια παραλλαγή που αναδεικνύει πολύ περισσότερες πλευρές από την χριστουγεννιάτικη μπάλλα μας. Αν επιλέξετε γιαλιστερά χαρτιά η μπάλλα σας θα θα πάρει μια γιορταστική όψη.
Ακόμα και αν θελήσετε να είναι μονόχρωμη πάλι θα πήγαινε με το βαθύ πράσινο του έλατου.
Διαλέχτε όποια απόχρωση θέλετε και καλή σας επιτυχία

Search