Χριστουγεννιάτικα χειροποίητα δώρα

Χριστούγεννα έρχονται. Τι ποιό ωραίο από ένα δωράκι στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ειδικά στα παιδιά. Το ακόμα πιό ωραίο είναι να το φτιάξουμε με τα χέρια μας. Μερικές ιδέες για ζεστές χριστουγεννιάτικες νύχτες για τα παιδιά μας  και τα εγγόνια μας, είναι τα χριστουγεννιάτικα χειροποίητα παπουτσάκια και ζακετάκια που θα τους πλέξουμε. Μερικές ιδέες για να πραγματοποιήσετε κάτι τέτοιο σας δίνω στα βιντεάκια που θα δείτε πάρα κάτω.

 Τα περισσότερα γίνονται με το βελονάκι με γαιτανάκια και ποδαράκια και είναι πολύ απλά στην πλέξη τους. Για όσες από εσάς πλέκετε για πρώτη φορά, παρακαλώ, γράψτε μου τις απορίες σας , κάτω από το άρθρο και θα σας δώσω λεπτομέριες για την πλέξη και για το παπουτσάκι που επιλέξατε.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας

 

Πολύ πρωτότυπες οι δημιουργίες και πολύ εύκολες.Θα βρήτε όλα όσα χρειάζεστε στα καταστήματα που πουλάνε μαλλιά για πλέξιμο.

Εκεί θα βρείτε και βελονάκια και βελόνες και οδηγίες από τις πωλήτριες για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Αν δεν μπορέσετε με αυτόν το τρόπο, είμαι εδώ να σας βοηθήσω , όσο μπορώ.

Search