σκέψεις

Nov 21

Ένας σκύλος που δεν αγαπήθηκε

Η ζωή ενός σκύλου που δεν…αγαπήθηκε!
1. Είναι µια εξαιρετική µητέρα.

2 µηνών. Σήµερα µε χώρισαν από τη µητέρα µας. Ήταν πολύ ανήσυχη και µε τα µάτια της µε χαιρετούσε. Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά µου να µε φροντίζει το ίδιο καλά µε τη µαµά µου.

Nov 16

Χριστουγεννιάτικα είδη

Χριστουγεννιάτικα είδη υπάρχουν άφθονα κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Τα καταστήματα με είδη κατάλληλα για τις γιορτές των Χριστουγέννων υπάρχουν πολλά και κάθε τέτοια εποχή ξεφυτρώνουν και άλλα. Σκέφτηκα να κάνω για εσάς μια έρευνα αγοράς, να είναι όλα μαζεμένα σε μια σελίδα για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Ας ταξιδέψουμε στις σελίδες του διαδυκτίου μήμπως και βρούμε τα καλύτερα και φθηνότερα είδη χριστουγέννων που κυκλοφορούν.

Μάι 12

η γιορτή της μητέρας

Αύριο γιορτάζουν όλες οι μανούλες, οι τωρινές και οι μελλούμενες.
Αντί για χρόνια πολλά ας πούμε ένα παραμύθι, και εμείς μεγάλα παιδιά είμαστε, έτσι δεν είναι;

Μιά φορά και ένα καιρό ζούσε σε μιά γωνιά της γης μια μητέρα με τον μονάκριβο γιό της. Πάλεψε πολύ στη ζωή της για αυτό το παιδί. Ήταν η χαρά και η ευτυχία της.

Τα χρόνια πέρασαν και ο γιός μεγάλωνε, είχε γίνει παλικαρόπουλο πια.
-Μάνα, της είπε, θα φύγω απ το σπίτι,θα πάω να βρω την τύχη μου.
-Όχι , παιδί μου, του απάντησε η μάνα, μείνε εδώ, να παλέψουμε μαζί.

Μάι 10

Οι γυναίκες στην τέχνη

Η θέση των γυναικών στην τέχνη

International Herald Tribune

«Εχω σκοπό να δείξω στην εξοχότητά σας τι μπορεί να κατορθώσει μια γυναίκα», έγραφε τον 16ο αιώνα η ζωγράφος Αρτεμισία Τζεντιλέσκι, σε έναν από τους πάτρονές της. Και τρεις αιώνες αργότερα, η Αμερικανίδα ομότεχνή της Τζόρτζια Ο’ Κιφ: «Οι άντρες αρέσκονται να με υποβιβάζουν, αποκαλώντας με την καλύτερη γυναίκα ζωγράφο. Νομίζω πως είμαι μια από τους καλύτερους ζωγράφους».